Sigarenkisten

Sigarenkist online kopen

Een prachtige sigarenkist online kopen, dat doet u in onze webshop met luxe items. Of het nu voor uzelf of voor een dierbare is, een sigarenkist online bestellen, is altijd dubbel en dik de investering waard. Professionele sigarenkisten zorgen ervoor dat u het niveau van de luchtvochtigheid helemaal zelf kunt bepalen. Zo blijft elke sigarensoort het best bewaard om er zo lang mogelijk van te genieten. Net zoals u heeft Mana Pearls een passie voor luxe, elegantie en kwaliteit. Ervaar onze visie en twijfel niet langer om sigarenkisten online te bestellen.

 

Waarom u een sigarenkist online bij ons moet kopen

De cederhouten (al dan niet geglazuurde) sigarenkisten (humidors), die bij ons online te bestellen zijn, zijn perfect aangepast om uw sigaren in optimale omstandigheden te houden. Met het transparante glazen deksel kunt u uw sigarencollectie laten zien. Met de digitale hygrometer die aan de buiten-en/of binnenkant is geïntegreerd, kunt u het vochtigheidsniveau van de box regelen. De humidor bevat ook een bevochtigingssysteem met een kristalgel om de juiste conservering van uw sigaren te garanderen. Onze luxe sigarenkisten, die u eenvoudig online kunt kopen, kunnen worden geplaatst op een salontafel, een ladekast, een open haard, een bureau en/of uw kantoor.   Bekijk ons aanbod en start meteen met sigarenkisten, hoogwaardige sigaarscharen en andere accessoires online te bestellen.

 

Neem contact met ons op

Heeft u hulp nodig met een sigarenkist online kopen? Het vriendelijke team van Mana Pearls heeft de juiste kennis in huis over luxe accessoires. Vul het contactformulier in, bel naar het nummer 015 63 91 79 of stuur een e-mail naar info@mana-pearls.be. Maak een afspraak met ons om in onze showroom de producten beter te leren kennen.